Зарядка телефону
Часом трапляється таке, що телефон розряджається в незручний момент і зарядити його безпечно не має можливості.

Китайський технохолдинг презентував нову розробку — зарядку SuperSonic Charge, завдякий якій смартфон можна зарядити за 5 хвилин.

Про це пише Полемика з посиланням на «Телеграф».

Йдеться про буквальне значення цього виразу — щоб зарядити телефон до 100% потрібно 4 хвилини 30 секунд. Для цього використовується зарядний пристрій потужністю 320 Вт. Підійде він не усім смартфонам, а тільки тим, які мають спеціальну батарею.

Це літій-іонний акумулятор ємністю 4420 мАг, він складається з чотирьох окремих елементів, які отримують живлення одночасно. Кожен шар товщиною менш як 3 мм, це дозволяє їм складатися так, щоб поміститися всередину корпусу телефону, пропонуючи на 10% більше ємності батареї в тому самому просторі порівняно зі звичайними. Також акумулятор має трансформатор напруги AirGap, який використовує електромагнітне перетворення.

SuperSonic Charge з’явиться у продажі не раніше 2025 року, адже технологію тільки представили. Наразі серійного телефону під зарядку ще не показали. Також Китай зазвичай обмежує потужність пристроїв, при продажі їх за межами внутрішнього ринку.

По теме:  Предложены наушники со встроенным очистителем воздуха: фото

Раніше Полемика писала про те, які функції iPhone дратують найбільше і як це виправити.