Комбо карти
Hamster Kombat – це аналог криптофармінга у вигляді гри-«тапалки», який дозволяє заробляти криптовалюту без вкладень.

Це можна робити декількома способами – тапати на хом’яка і виконувати різні завдання. Розробники також додали у гру комбо картки, за збір яких гравці можуть отримати винагороду – 5 млн монет.

16 вересня у грі відкривається нова комбінація карт, тому не втратьте можливість отримати свій приз сьогодні. Полемика розповість, які комбо карти варто купувати в Hamster Kombat 16-17 вересня.

Комбо карти в Hamster Kombat

Комбо картки – це набір із трьох карт, який постійно змінюється. Комбінація  оновлюється щодня о 15:00 (за київським часом).

Бонуси, які ви отримаєте після того, як придбаєте усі актуальні комбо карти, ви можете використати для розвитку своєї біржі і збільшення пасивного прибутку.

Комбо карти 16-17 вересня

  • Картка №1 — Hamster Analytics.
  • Картка №2 — NFT Collection Launch.
  • Картка №3 — Gym Hamster.

Як купити комбо карти

Зайдіть у Telegram і відкрийте міні-застосунок Hamster Kombat.

Натисніть на кнопку «Комбо» або «Mine», які розташовані на головному екрані.

Шукайте карти на вкладках «Markets», «Legal», «PR & Team», «Web3» і «Specials». Щойно ви знайшли потрібну карту – купуйте її.

По теме:  Кейс monobank: как украинцы оставляют белорусов без кроссовок

Деякі карти вимагатимуть виконання додаткового завдання. Наприклад, підписка на YouTube чи Telegram-канал, перегляд відео, інвайт у гру або апгрейд інших карт.

Щойно три актуальних комбо карти будуть у вас, на екрані з’явиться повідомлення з підтвердженням транзакції і ви отримаєте обіцяну винагороду – 5 млн монет.

Якщо придбані комбо карти не з’являються у полі над хом’яком, потрібно оновити сторінку, натиснувши на три крапки у верхньому правому куті екрана.

Також важливо пам’ятати, що покупка нових і агрейд раніше придбаних карт впливає на збільшення вашого пасивного прибутку.

Не варто витрачати усі бонуси, які ви отримаєте за збір комбо карт. Це дозволить вам придбати більш вигідну карту трохи пізніше.

Інші проєкти

Hamster Kombat став одним із найпопулярніших способів заробляти криптовалюту, надавши можливість кожному власнику смартфону робити це без жодних вкладень. Зараз вже існує багато аналогів цієї гри-«тапалки». Зверніть увагу на:

По теме:  Нет звонкам и SMS. В Киевстар рассказали о трафике на Новый год

Лістинг Hamster Kombat

Команда розробників назвала дату лістингу токенів HMSTR – він запланований на 26 вересня. Тому радимо активувати зусилля і підготуватися до цієї події.

Якщо ви ще не зареєструвалися на великих біржах, радимо вам зробити це до лістингу, щоб встигнути вивести гроші за вигідним курсом.

  • KUCOIN — перспективна біржа, на якій буде Pre-Market токенів Hamster Kombat;
  • BINANCE – відома своєю надійністю та зручним функціоналом;
  • OKX – ідеально підходить як для новачків, так і досвідчених трейдерів завдяки інтуїтивному інтерфейсу;
  • ByBit – приваблює широку клієнтську базу та передові технології;
  • BingX – виділяється своєю надійністю та зручністю використання;
  • GateIO – підтримує безліч криптовалют та надає гарантовані торгові опції;
  • WhiteBit – зарекомендувала себе високими стандартами безпеки та зручністю використання.

Раніше Полемика писала про ще одну цікаву гру-«тапалку», яка допоможе заробляти криптовалюту без вкладень.