Site icon Полемика

Секретний шифр азбуки Морзе в Hamster Kombat на 17-18 вересня

Секретний шифр

Секретний шифр азбуки Морзе в Hamster Kombat на 17-18 вересня

Цей міні-застосунок на базі Telegram дозволив заробляти криптовалюту без вкладень. В ньому це робити дуже просто і легко.

Сьогодні у грі відкрився новий шифр азбуки Морзе, який допоможе гравцям отримати 1 млн монет для покращення своєї біржі. Полемика розповідає, яке секретне слово потрібно вводити у грі 17-18 вересня.

Активація режиму азбуки Морзе

Відкрийте Telegram і зайдіть у міні-застосунок Hamster Kombat.

Натисніть кнопку «Щоденний шифр», яку ви побачите у полі над хом’яком. Коли рамка навколо тваринки засвітиться червоним кольором, ви можете розпочинати введення, так як режим було активовано.

Кожна буква в азбуці Морзе – це комбінація  (•) та тире (-). У грі крапка (•) вводиться коротким кліком, а тире (-) – довгим натисканням протягом 2-3 секунд. Між буквами потрібно робити паузи 1-2 секунди для кращої точності.

Секретний код на 17-18 вересня: BINANCE

Що вам потрібно знати про шифр азбуки Морзе

Всі букви, які будуть введені правильно, ви будете бачити у полі над хом’яком.

Якщо ви зробили помилку, не варто панікувати. Кількість спроб необмежена, тому потрібно почати введення слова з першої букви.

Після виконання завдання на екрані з’явиться сповіщення з підтвердженням успішного введення і кнокою «Забрати бонус». Натискайте її, отримуйте 1 млн монет і продовжуйте розвивати свою біржу.

Варто пам’ятати, що секретний код шифр оновлюється щодня о 22:00 за київським часом, тому у вас є 24 години, щоб скористатись актуальним кодом.

Інші проєкти

Зараз вже існує багато схожих проєктів, які надають можливість заробітку криптовалюти без вкладень. Найбільш популярними аналогами Hamster Kombat є:

Лістинг Hamster Kombat

Лістинг токенів HMSTR, який з нетерпінням очікують всі гравці, заплановано на 26 вересня.

Вам варто підготуватися до цієї події. Якщо ви ще не зареєструвались на біржах, які допоможуть вам вивести зароблені гроші, зараз саме час, щоб це зробити.

Раніше Полемика писала про ще один простий спосіб заробітку криптовалюти в Telegram без вкладень.

Exit mobile version