Лістинг HMSTR
Великі криптобіржі, такі як Binance, Bybit та інші, офіційно анонсували лістинг токена HMSTR, що належить популярній грі-«тапалці» Hamster Kombat.

Про це пише Полемика з посиланням на Politexpert.

Початок торгів мають розпочатися 26 вересня. На платформі Binance торги стартують о 12:00, що зробить її першою платформою, яка розмістить цей токен. На сайті біржі вже з’явилась спеціальна веб-сторінка для торгів.

Таким чином, вже за кілька днів завзяті «тапери» зможуть нарешті вивести зароблені монети.

Цікаво, що саме 26 вересня розробники Hamster Kombat планують випустити токени HMSTR на блокчейні TON. Сподіваємося, що цього разу все пройде без неприємних сюрпризів, і довгоочікуваний лістинг нарешті відбудеться.

Лістинг HMSTR – це важлива подія як для гри Hamster Kombat, так і для всієї криптоспільноти. Вона відкриває нові можливості для гравців і може суттєво вплинути на популярність та вартість токена.

Скільки зараз коштує токен HMSTR

Вартість нової криптовалюти, зібраної на гаманцях користувачів у проекті Hamster Kombat, виявилася нижчою за очікування гравців. Згідно з даними криптобіржі Bybit, токен HMSTR стартував на премаркеті з ціною всього 0,01 долара.

По теме:  Секретний код азбуки Морзе в Hamster Kombat на 10-11 вересня

Варто зазначити, що на сьогодні гравці можуть вивести лише 1/10 зароблених токенів. Щодо решти 9/10 заробленої ігрової валюти, автори Hamster Kombat поки що не пояснюють, чи можлива їх легалізація через торгівлю.

Раніше Полемика писала про простий спосіб заробітку криптовалюти в Telegram без вкладень.