quot;: Каплін розкритикував закон "Про місцеві вибори" » src=»/wp-content/uploads/2020/10/8e6f3695768edc251213ed3f4c5f33df.jpg» alt=»"Найгірший, який можна було прийняти": Каплін розкритикував закон "Про місцеві вибори"» width=»100%» />

Депутати прийняли у турборежимі найгірший закон "Про місцеві вибори", який тільки можна було прийняти.

Про це заявив кандидат на посаду міського голови Полтави від "Партії простих людей" Сергій Каплін у п’ятницю ввечері під час соціально-політичного ток-шоу на телеканалі "Інтер" "МИР чи ВІЙНА".

"Я думаю, мене підтримають абсолютно всі, що 90% кандидатів на посади місцевого самоврядування не розуміють цей закон, не розуміють, яким чином відбувається, по суті, голосування, як буде відбуватися підрахунок голосів, і вони знаходяться у стані абсолютної невизначеності", — сказав він.

Каплін зазначив, що закон є дуже складним, і в ньому з'явилося дуже багато нових вимог, які потрібно було запроваджувати поступово.

"І третє — це дуже імперативний закон, який по своєму територіальні комісії і суди трактують і користуються цим, у спайті "місцева влада в Києві плюс суди" знімають навмисне окремі партії, окремих кандидатів", — додав політик.

По теме:  Погода на выходные: синоптики порадовали прогнозом

Раныше ми писали про те, що голова "Опори" розповіла про основні порушення на місцевих виборах.

По материалам: Подробности