quot;: Лавров порівняв Зеленського з Гітлером » src=»/wp-content/uploads/2022/05/e4a640c245aa531012ad9aed5de9dd33.jpg» alt=»"Найзапекліші антисеміти, як правило, євреї": Лавров порівняв Зеленського з Гітлером» width=»100%» />

Адольф Гітлер мав єврейську кров, а найзатятіші антисеміти, як правило, євреї. Про це заявив міністр закордонних справ росії сергій лавров.

Він (Зеленський — ред.) висуває аргумент: яка може бути нацифікація, якщо він єврей. Можу помилитися, але у Гітлера теж була єврейська кров. Це абсолютно нічого не означає. Мудрий єврейський народ каже, що найзапекліші антисеміти, як правило, євреї. "В семье не без урода", як у нас кажуть.

лавров також заявив, що "американці та особливо канадці відіграли провідну роль у тому, щоб готувати ультрарадикальні, відверто неонацистські підрозділи в Україні".

На заяви лаврова відреагував міністр закордонних справ Ізраїлю Яїр Лапід.

Висловлювання Лаврова — це обурлива та непробачна заява, а також жахлива історична помилка. Євреї не вбивали себе під час Голокосту. Найнижчий рівень расизму щодо євреїв — це звинувачувати самих євреїв у антисемітизмі.

Нагадаємо, що лавров зробив заяву про мирні переговори з Україною та описав закінчення війни.

По теме:  Локдаун в Украине могут ввести раньше 8 января

По материалам: Подробности