Після відходу від влади путіна і розвалу росії необхідно позбавити цю територію зброї, в тому числі і ядерної. Інакше збережеться небезпека для всього світу. Про це повідомляє секретар РНБО Олексій Данилов у інтерв'ю "24 каналу".

Як зазначив Данилов, путіна прибере саме життя.

"Це буде 100%. Я вже говорив не раз, що це буде при нашій пам'яті. Також і росія розвалиться при нашій пам'яті", — сказав він.

Данилов впевнений, що росія не зможе зберегтися, "тому що це штучне утворення". "Це станеться. Ми б дуже хотіли, щоб це сталося "вчора", але ще потрібно трохи почекати", — додав він.

За його словами, з росії повинні прибрати зброю, в тому числі ядерну, оскільки дуже небезпечно залишати країну з ядерним озброєнням, яка може вести себе так, як вона вважає за потрібне, нехтуючи законами, ООН і всіма правилами і нормами, які сьогодні є.

"Це дуже-дуже небезпечно. Якщо хтось вважає, що там не з'явиться інший путін, то, повірте, я вже говорив, їх там дуже багато бажаючих стати путіним", — сказав секретар РНБО.

По теме:  Подоляк про "привітання" путіна: Україна має провести психотерапію для росіян

Данилов нагадав, що є країни, які ніколи в житті ні на кого не нападали, а є держави, які постійно живуть в нападі на інші країни.

"Росія одна з тих, хто перебуває в постійному нападі на інші держави. Постійно пхають ніс і роблять замах на чужі території", — додав він.

По материалам: Подробности