(відео) » src=»/wp-content/uploads/2022/08/a95be90ec0c2c0455b38c55c307147b8.jpg» alt=»"Ленинград" випустив кліп на пісню "Нет **йне!" (відео)» width=»100%» />

Гурт "Ленинград" випустив новий кліп на пісню "Нет **йне!". За кілька годин ролик, опублікований на YouTube, набрав понад 500 тисяч переглядів.

Впродовж усього відео Сергій Шнуров з бек-вокалісткою  Ксенією Руденко співає на тлі зробленої на хромакеї Красної площі у компанії дуета чоловіків, одягнених у футболки з назвою пісні.

У пісні Шнуров використав матюкливий рефрен "Нет **йне!", заявляючи, що влаштував би боротьбу з цим "явищем", якби був "активним громадянином".

Шанувальники "Ленинграда" у коментарях зізналися, що не зрозуміли справжнє посилання нового кліпу і лише ще більше заплуталися у політичній позиції музиканта. Глядачі пишуть:

Ленинград — удивительная группа. Даже очевидное, казалось бы, название очередного клипа, развернули настолько, что [фиг] пойми вообще что думать об этом.

 

Шнур красава. Даже в прыжке переобуваться не надо, сформулировал так, что все противоборствующие граждане думают " Шнур за нас". Долго проживёт. Наверное.

 

Так виртуозно сидеть на двух стульях и ходить между струйками — это надо уметь))

По теме:  Новый премьер-министр собирает Кабмин

 

Я так и не поняла его позицию… Или как раз в этом и есть его позиция.

 

Как всегда — и нашим и вашим.

Нагадаємо, що в Росії опублікували "чорний список" заборонених російських музикантів.

По материалам: Подробности