У Києві затвердили ціни на опалення та гарячу воду для ТОВ "Євро-Реконструкція", яке є оператором Дарницької ТЕЦ та постачальником послуг у Дарницькому та Дніпровському районах. Про це повідомляє пресслужба КМДА.

Повідомляється, що ціни зафіксовані на рівні минулого опалювального сезону.

Тобто тарифи як для клієнтів "Євро-Реконструкції", так і комунального підприємства "Київтеплоенерго" протягом цієї зими не зростуть.

ТОВ "Євро-Реконструкція" здійснило розрахунок економічно обґрунтованих тарифів з урахуванням зростання вартості енергоносіїв. Це частина необхідної процедури отримання підприємством компенсації в установленому законом порядку на рівні держави.

Цим законом також встановлений механізм компенсації, яка запроваджена для теплопостачальних підприємств відносно заборгованості з різниці в тарифах на виробництво, транспортування та постачання теплової енергії, на теплову енергію, послуги з централізованого опалення та централізованого постачання гарячої води, послуги з постачання теплової енергії та постачання гарячої води.

"Тому вартість опалення та гарячої води для мешканців столиці у протягом сезону 2022/2023 залишатиметься незмінною", — сказано в повідомлені.

По материалам: Подробности