Радянська і російська співачка Алла Пугачова опублікувала в Instagram "звернення до мін'юсту рф", в якому попросила зарахувати себе "до лав іноагентів своєї улюбленої країни".

Пугачова заявила, що солідарна зі своїм чоловіком Максимом Галкіним — "чесною, порядною та щирою людиною, справжнім та непідкупним патріотом Росії", який бажає своїй країні "мирного життя, свободи слова" та припинення загибелі людей "за ілюзорні цілі".

Прошу зачислить меня в ряды иноагентов моей любимой страны, ибо я солидарна со своим мужем, честным, порядочным и искренним человеком, настоящим и неподкупным патриотом России, желающим Родине процветания, мирной жизни, свободы слова и прекращения гибели наших ребят за иллюзорные цели, делающие нашу страну изгоем и утяжеляющие жизнь наших граждан.

"Прошу зачислить меня в ряды иноагентов": Алла Пугачова різко звернулася до російської влади

Нагадаємо, 16 вересня мін'юст рф оголосив Максима Галкіна, який критикував владу рф за напад на Україну, "іноземним агентом". На думку відомства, артист веде політичну діяльність та отримує допомогу від іноземного джерела — України.

Алла Пугачова, на відміну від Галкіна, після початку вторгнення росії в Україну утримувалася від публічних висловлювань щодо війни. Після початку війни пара залишила рф. У серпні 73-річна Пугачова повернулася до росії, Максим Галкін залишається за кордоном, виступаючи з концертами.

По теме:  Мокрый снег и дождь: синоптики удивили прогнозом погоды

Раніше Галкін прокоментував свій новий статус. Артист заявив, що у списку іноагентів перебуває "у компанії дуже гідних людей" і "не збирається торгувати совістю".

По материалам: Подробности