Ігор Бурма - успішний український бізнесмен
Бурма Ігор Леонідович пройшов шлях від учителя хімії до СЕО найбільшої української компанії з філіями по всій Україні.

Він розпочинав свій бізнес у непрості для багатьох 90-х, але з гідністю пройшов його випробування. І протягом понад 25 років працює з міжнародними бізнесами на благо країни.

Як Бурма Ігор Леонідович прийшов у бізнес

Народився Бурма Ігор у Чернівцях 1969 року, 7 червня, ріс у повній родині та навчався у середній школі №5, яку з успіхом закінчив 1986 року. Одразу після закінчення школи пішов освоювати обрану спеціальність на хімічний факультет Чернівецького національного університету. Навчання давалося легко, але його довелося перервати на 2 роки для служби в армії. У збройних силах України він пройшов шлях від рядового до замку взводу і демобілізувався в званні старшини 1989 року, після чого повернувся до університету.

1991 року Ігор Леонідович Бурма розпочав свою трудову діяльність, як педагог. Він викладав хімію у школі та ліцеї рідного міста. Випускники та трудовий колектив із теплом згадують юного хіміка. Закінчивши 1992 року університет з відзнакою, він продовжив свою трудову діяльність у школі. Але 90-ті роки були надто непростими для молодих фахівців. Зарплати в освітній сфері були мінімальними і ті постійно затримували, перспектив у цій сфері не було.

По теме:  Окупанти вдарили по Дніпропетровщині з "Ураганів": загинула дитина, 10 поранених

Тому коли молодому фахівцеві надійшла пропозиція про роботу в компанії «НІКО» у 1993 році, він його прийняв. Бурма Ігор розпочав свою діяльність у офіційного дистриб’ютора Mitsubishi motors, де за 3 роки від менеджера виріс до генерального директора. На той момент Ігореві Леонідовичу було 25 років. Пізніше він обійняв посаду віце-президента групи компаній «НІКО». Під його керівництвом холдинг став одним із провідних операторів автомобільного ринку України, набув членства в Європейській Бізнес Асоціації та Американській Торговій Палаті в Україні.

Власний бізнес та робота з імпортерами

У 1998 році, у віці 29 років, Бурма Ігор Леонідович заснував ТОВ «Укрброксервіс» — компанія надає послуги митного оформлення вантажів. Бізнесмен досі є мажоритарним власником компанії, яка працює по всьому периметру кордонів України з послугами:

  • митного оформлення імпорту, експорту, транзиту;
  • складання та правового супроводу міжнародних контрактів;
  • документального супроводу товарних вантажів;
  • оскарження незаконних постанов та рішень митних організацій;
  • сертифікація EUR1.

Підприємство працює з приватними особами та організаціями всіх форм власності.

По теме:  Президент Венгрии о первой встрече с Зеленским

2006 року бізнесмен став генеральним директором компанії «Прем’єр Декор». Компанія розвивала співпрацю з європейськими виробниками оздоблювальних матеріалів преміум-сегменту, займалася їх імпортом в Україну. Бездоганна репутація та організаторські здібності Ігоря Леонідовича сприяли швидкому розвитку бізнесу.

Через 10 років, у 2016 році Ігор Бурма обійняв посаду генерального директора «ТД «Трейд Груп», де і працює донині. Компанія постачає будматеріали з Європи до України, співпрацює з найбільшими рітейлерами в країні. Під керівництвом Ігоря Леонідовича з локальної компанії «Трейд Груп» виріс до торгового будинку з офісами у багатьох регіонах України. Вони є найбільшими платниками податків у своїх галузях.

Особисте життя Бурма Ігор Леонідович не любить афішувати. Він багато років одружений та виховує з дружиною Жанною трьох дітей, з якими проводить максимум вільного часу. Сім’я мешкає у Києві.