В Україні цілий день тривають відновлювальні роботи, проте станом на вечір ще 15 областях країни є проблеми з водопостачанням та електрикою.

Про це повідомляє президент України Володимир Зеленський.

"Найскладніше — Київська, Кіровоградська, Дніпропетровська, Львівська, Полтавська та Харківська області. Але разом із подачею електрики на критичну інфраструктуру даємо й водопостачання та тепло", — заявив президент.

За його словами, ситуація з електрикою залишається складною майже в усіх регіонах. Але все ж потроху вдається відійти від блекауту — щогодини повертається живлення новим і новим споживачам.

"Найважче поки в столиці та 15 областях: Вінницька, Дніпропетровська, Житомирська, Закарпатська, Франківська, Київська, Кіровоградська, Львівська, Миколаївська, Одеська, Полтавська, Тернопільська, Харківська, Херсонська, Хмельницька. Проблеми є також і в інших регіонах", — додав президент.

Зеленський зазначив, що вже розгорнуто 4362 "Пунктів незламності" у більшості регіонів країни. Українців закликають у разі необхідності відвідувати їх та допомагати людям, які самостійно не можуть дістатись до них.

По материалам: Подробности