Олексій Арестович написав заяву про звільнення з посади позаштатного радника Офісу президента України. Про це він повідомив у соцмережах.

Написал заявление об уходе с должности.

Хочу показать пример цивилизованного поведения: 

— принципиальная ошибка, значит, в отставку.

Арестович подав у відставку з посади радника Офісу Зеленського

Арестович піддався різкій критиці після своєї заяви про те, що російську ракету, яка 14 січня влучила у житловий будинок у Дніпрі, ймовірно, збили українські сили ППО. У програмі Марка Фейгіна він заявив:

Ее сбили, она упала на подъезд. Она взорвалась, когда упала.

Мер Дніпра Борис Філатов вимагає від СБУ відреагувати на слова Арестовича, а народний депутат Олексій Гончаренко почав збір підписів за його звільнення.

17 січня Арестович визнав свою помилку і перепросив за свої висловлювання.

Я допустил серьёзную ошибку в прямом эфире. Неважно по какой причине её услышали зрители, но впредь буду строже относиться к информации, которую озвучиваю.

Я приношу искренние извинения пострадавшим и их родственникам, жителям Днепра и всем, кого глубоко ранила моя преждевременная ошибочная версия причины удара российской ракеты в жилой дом.

По теме:  На Порошенко напали возле здания ГБР (ВИДЕО)

За останніми даними мерії Дніпра, внаслідок ракетного удару по Дніпру загинуло 44 людини. У лікарнях перебуває 28 постраждалих, 10 із них — тяжкі. 25 мешканців будинку вважаються зниклими безвісти.

По материалам: Подробности