На борту гелікоптера, що впав у Броварах, було 9 людей. Причини авіакатастрофи поки не відомі. Про це повідомив на брифінгу заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко. 

Правоохоронці розглядають усі можливі версії падіння гвинтокрила у Броварах, внаслідок чого загинули щонайменше 18 людей, у тому числі керівництво МВС. Про це повідомляє генпрокурор Андрій Костін.

"Зараз на місці трагедії працюють слідчі та експерти. Проводяться невідкладні слідчі дії. Натепер ми розглядаємо всі можливі версії аварії гвинтокрила. Досудове розслідування доручено слідчим СБУ", — написав він.

Костін зазначив, що справа знаходиться під його особистим контролем.

Керівництво МВС летіло до однієї з "гарячих" точок України - Тимошенко

Трагедія сталася у середу вранці 18 січня. Інформацію про падіння вертольота поблизу дитячого садка підтвердила представник поліції Київської області Прянішнікова, також на місце події прибув начальник Головного управління Національної поліції Київської області Андрій Небитов.

За словами місцевих жителів, вони чули вибухи та бачили клуби чорного диму.

За словами голови Київської обласної військової адміністрації Олексія Кулеби, під час трагедії у саду перебували діти та співробітники закладу, наразі усіх евакуювали.

По теме:  Пенсионная формула: как правильно рассчитать выплату

Водночас глава поліції Ігор Клименко повідомив, що на борту гелікоптера перебувало керівництво МВС України, всі загинули. 

На цей момент відомо про 18 загиблих, з них 3 дітей. З них 9 перебували на борту вертольота. 22 потерпілих перебувають у лікарні, з яких 10 дітей. 

По материалам: Подробности