Міжнародна федерація плавання (World Aquatics) вирішила провести чемпіонат світу з водних видів спорту, який відбудеться 2025 року, в Сингапурі. Про це йдеться у повідомленні на сайті федерації. Спочатку чемпіонат мав пройти у Казані.

World Aquatics рада оголосити, що наш головний захід пройде у Сінгапурі. Тут є все, чим ми сподіваємося поділитися з нашими спортсменами: об'єкти світового класу, досвід проведення заходів на найвищому рівні та комплексний підхід до водних видів спорту.

Казань оголосили місцем проведення першості світу з водних видів спорту в липні 2019 року на конференції у Південній Кореї. Змагання мали пройти з шести водних видів спорту: плавання, стрибки у воду, плавання на відкритій воді, синхронне плавання, водне поло, хай-дайвінг.

У березні 2022 року World Aquatics (до грудня організація називалася FINA) у рамках санкцій через російське збройне вторгнення в Україну заборонила спортсменам з росії та білорусі виступати на змаганнях.

У Казані також мав пройти Суперкубок UEFA 16 серпня 2023 року. Союз європейських футбольних асоціацій переніс Суперкубок до Афін.

По теме:  4 кандидата на должность премьер-министра: Кто они

Нагадаємо, збірна США з боксу знялася з чемпіонату світу через росіян.

 

По материалам: Подробности