«>
quot;: глава Єврокомісії звернулася до українців (відел) » src=»/wp-content/uploads/2023/02/e8778d1b3d7ac21a118cc38ca22b42d8.jpg» alt=»"Рік жорстокої російської агресії. Рік героїчного українського спротиву": глава Єврокомісії звернулася до українців (відел)» width=»100%» />

"Рік жорстокої російської агресії. Рік героїчного українського спротиву. Рік європейської солідарності". Голова Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн звернулася до громадян України в річницю початку повномасштабної війни:

Попереду маємо майбутнє єдності. Ви боретеся за свободу, за демократію та за своє місце у Європейському Союзі. Ми з вами, скільки буде потрібно.

One year of brutal Russian aggression.
One year of heroic Ukrainian resistance.
One year of European solidarity.
Ahead of us is a future of unity.

⁰You are fighting for freedom, for democracy, and for your place in the European Union.

We are with you, for as long as it takes. pic.twitter.com/nw01k1MFQE

— Ursula von der Leyen (@vonderleyen) February 24, 2023

Глава Єврокомісії констатувала, що українці борються за своє право обирати своє майбутнє. І вони вже його обрали — членство в Європейському Союзі.

По теме:  Зеленский предложил одесситам 5 кандидатур на должность губернатора

Ми збільшуємо нашу військову підтримку. Ми перейдемо до спільних закупівель для доставки термінових військових товарів для України, наприклад боєприпасів калібру 155 мм. Ми також співпрацюємо з нашою оборонною промисловістю, щоб нарощувати виробництво обладнання та боєприпасів.

Урсула фон дер Ляєн висловила впевненість, що Україна переможе, "тому що українці не здригнуться і не відступлять. І тому, що Європа та її партнери та союзники стоятимуть твердо".

По материалам: Подробности