«>

Населений пункт Макарівка, що на Донеччині, звільнено. Про це повідомила 35 окрема бригада морської піхоти імені контрадмірала Михайла Остроградського. 

Одеські морські піхотинці продовжують гнати окупантів з української землі. Цього разу військові знаходилися в авангарді звільнення села Макарівка Донецької області.

Як результат, частина особового складу ворога була знищена, частина взята в полон, частина втекла. Наразі в населеному тривають стабілізаційні дії.

Наразі Збройними силами України звільнено сім населених пунктів: Лобкове, Левадне, Новодарівка, Нескучне, Сторожеве, Макарівка та Благодатне. Про це повідомив речник Генерального штабу ЗСУ Андрій Ковальов.

За минулий тиждень наступальних дій на Бахмутському напрямку просування українських військ склали на Лівому фланзі — півтора кілометри, на Правому фланзі — три з половиною кілометри.

За тиждень в ході ведення активної наступальної операції у Донецькому та Таврійському операційних районах просування угруповання Сил оборони України склало шість з половиною кілометрів, площа звільненої української землі на східному та південному напрямках склала понад 100 квадратних кілометрів. 

ЗСУ звільнили Макарівку на Донеччині (відео)

По материалам: Подробности