«>
» src=»/wp-content/uploads/2023/10/2d5a09659ab280200250e45379d9f461.jpg» alt=»Болгарія заборонила в’їзд автомобілів з російськими номерами» width=»100%» />

Болгарія заборонила в'їзд автомобілів з російськими номерами. Заборона поширюватиметься як на легкові машини, так і на вантажівки, заявив голова болгарської прикордонної поліції Антон Златанов, слова якого наводить місцеве видання "24 години".

Ми дуже активно працювали з четверга до вчорашнього дня. Я впевнений, що до кінця дня (понеділка) на території Болгарії почне діяти заборона на в'їзд російських автомобілів.

Шеф поліції не зміг уточнити точну кількість автомобілів з номерами рф, які в'їжджають до Болгарії щомісяця, але наголосив, що їх не так багато.

8 вересня Єврокомісія опублікувала роз'яснення до санкцій, в якому зазначається, що російські громадяни не можуть в'їжджати до країн Євросоюзу автомобілями з російськими номерами. Подібні обмеження

В'їзд на машинах з російськими номерами заборонили Фінляндія, Естонія, Литва, Латвія та Польща. Таке рішення було ухвалено на основі рекомендацій Єврокомісії.

Нагадаємо, Єврокомісія підтвердила, що росіянам заборонений в'їзд до країн Євросоюзу на особистих автомобілях, зареєстрованих у рф, оскільки це розцінюватиметься як заборонений імпорт. Росіянам також заборонено ввозити до ЄС особисті речі, до яких віднесли смартфони та ноутбуки.

По теме:  У депутатів Ярослава Железняка та Ольги Коваль народився син (фото)

По материалам: Подробности