«>

росія зосередила на території України понад 400 тисяч своїх солдатів. Проте цього достатньо лише для операцій на окремих ділянках фронту.

Про це повідомив Андрій Юсов, представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України, в ефірі телеканалу "Київ" 23 жовтня.

Сил достатньо для окремих операцій на окремих ділянках фронту. І угрупування окупантів в Україні на тимчасово окупованих територіях, нагадуємо, це понад 400 тисяч російських військовослужбовців. І, звісно, це чимала кількість особового складу, — заявив Юсов.

За словами представника Головного управління розвідки, на території України присутня значна кількість ворожого озброєння, і водночас відбувається розконсервація та постачання нового озброєння на фронт. Він також відзначив, що в росії триває мобілізація, і вона тривала протягом всього літнього періоду.

Про повторення сценарію, який був у лютому 22 року, не йдеться. Але на окремих ділянках — так, ворог і далі намагатиметься проводити окремі наступальні операції, — підкреслив Андрій Юсов.

Нагадаємо, правоохоронці повідомили, що двом російським генералам була пред'явлена підозра у причетності до обстрілу Херсона 3 травня, що призвів до загибелі 24 осіб.

По теме:  Небывалый "рекорд": последние данные о зараженных коронавирусом шокируют

По материалам: Подробности