«>

В окупованому Луганську підірвали автомобіль депутата "народної ради", колишнього начальника управління "народної міліції" самопроголошеної "лнр" Михайла Філіпоненка.

Вибух стався біля будинку Філіпоненка, він загинув на місці.

У лютому 2023 року на Філіпенка вже було скоєно замах, тоді його машину підірвали біля будівлі представництва "лнр" у Спільному центрі контролю та координації (СЦКК).

У Луганську ліквідували ексглаву "народної міліції лнр" Михайла Філіпоненка (фото)

Ліквідацію зрадника Філіпоненка підтвердили у Головному управлінні розвідки Міноборони України.

Воєнний злочинець філіпоненко, який таніше обіймав посаду так званого міністра внутрішніх справ терористичного утворення "лнр", мешкав за адресою м. Луганськ, вулиця Парашутна, 48.
 
Спеціальну операцію з ліквідації ката філіпоненка реалізували спільно з представниками руху опору.

У Луганську ліквідували ексглаву "народної міліції лнр" Михайла Філіпоненка (фото)

Вбитий зрадник був причетний до організації катівень на окупованих територіях Луганської області, де військовополонені та цивільні заручники зазнавали нелюдських тортур. Сам філіпоненко особисто жорстоко катував людей.
 
Z-блогери пишуть, що ліквідований Філіпоненко на прізвисько "Хоттабич" мав вкрай погану репутацію навіть у рідному Луганську: пиляв бюджет, ухилявся від відповідальності за смертельні ДТП та "ще багато всього цікавого".

У Луганську ліквідували ексглаву "народної міліції лнр" Михайла Філіпоненка (фото) 

По теме:  Вакарчук намерен идти в исполнительную власть

Нагадаємо, у вересні СБУ організувала замах на начальника митниці "лнр" Юрія Афанасьєвського, а у травні "глава МВС лнр" Ігор Корнет був поранений внаслідок вибуху в Луганську.

По материалам: Подробности