Президент країни-агресора Володимир Путін під час виступу на саміті «Великої двадцятки» зробив нову цинічну заяву щодо війни в Україні.

Російський диктатор вкотре заговорив про необхідність домовлятись і завершувати конфлікт. При цьому він зазначив, що Росія ніколи не відмовлялась від перемовин. 

Про це пише Полемика з посиланням на заяву російського президента на G20.

Під час виступу з відеозв’язку на саміті G20 Володимир Путін згадав про війну в Україні, яку розв’язала РФ. Російський диктатор цинічно закликав «думати, як припинити цю трагедію». При цьому політик наголосив, що в Кремлі завжди підтримували ідею перемовин з Україною і роблять це досі.

«Військові дії — це завжди трагедія конкретних людей, конкретних сімей, та й країни загалом. Безумовно, ми маємо думати про те, як припинити цю трагедію. До речі, Росія ніколи не відмовлялася від мирних переговорів з Україною», — сказав Путін.

В своїй промові президент РФ не оминув і тему війни між Ізраїлем та терористичною організацією ХАМАС, провівши паралелі з так званим «переворотом» в Україні (так російська пропаганда називає події на Майдані) та «винищенням населення в Палестині».

По теме:  Праздники и выходные в июне: как будут отдыхать украинцы (инфографика)

«Війна в Україні не може не вражати, але переворот в Україні та винищення громадянського населення там і в Палестині хіба не вражають?» — додав голова Кремля.

Читайте також: учасники «Рамштайну-17» надіслали чіткий сигнал Путіну.