«>

Протягом останньої доби, 25 листопада, українські військові на Таврійському напрямку знищили 639 російських терористів, а 13 окупантів вирішили здатись в полон.

Про це повідомив Об'єднаний пресцентр Сил оборони Таврійського напрямку.

Упродовж цієї доби противник:

  • здійснив 4 авіаудари;
  • провів 42 бойові зіткнення;
  • здійснив 709 артобстрілів.

На Авдіївському напрямку ворог, за підтримки авіації, намагається оточити Авдіївку, проте атаки в районах Степового, Авдіївки, Первомайського та південніше Новокалинового Донецької області відбито українськими захисниками в результаті 23 атак.

На Мар'їнському напрямку росіяни атакували Мар’їнку та Новомихайлівку в Донецькій області, проте ЗСУ відбили 9 атак.

На Шахтарському напрямку ворог безуспішно штурмував позиції південніше Золотої Ниви та східніше Старомайорського в Донецькій області.

На Запорізькому напрямку росіяни 8 разів безуспішно намагались відновити втрачені позиції поблизу Роботиного в Запорізькій області.

Силами оборони України продовжується наступальна операція на Мелітопольському напрямку, де завдають окупаційним військам втрат в живій силі та техніці, виснажуючи ворога вздовж всієї лінії фронту.

Українські війська знищили 13 одиниць військової техніки противника, включаючи 3 танки, 2 ББМ, 1 артсистему, 1 ПТРК, 3 БпЛА та 3 автомобілі.

По теме:  Зеленский приказал запретить тренировочные полеты на самолетах АН-26 и их аналогах

Також знищено 3 склади боєприпасів та 1 важливий об’єкт окупанта. Ще 15 одиниць техніки ворога пошкоджено, — пише пресслужба.

Нагадаємо, 25 листопада західні ЗМІ, включаючи Reuters та The Sun, оприлюднили в мережі відео та фото роботи систем протиповітряної оборони (ППО) у Києві. Військові стверджують, що ці матеріали не містять "чутливої інформації".

По материалам: Подробности