«>

У понеділок, 27 листопада, в Україні пориви вітру сягатимуть 17-22 м/с (І рівень небезпечності, жовтий), вночі та вранці (крім західних, Житомирської, Вінницької і Сумської областей) — 25-30 м/с. Очікуються хуртовини (ІІ рівень небезпечності, помаранчевий). Про це попереджає ДСНС України. 

У Київській, Кіровоградській і Полтавській областях очікується значний сніг (І рівень небезпечності, жовтий), у Чернігівській, Сумській та Черкаській областях — сильний сніг, снігові замети (ІІ рівень небезпечності, помаранчевий).

На дорогах країни ожеледиця (І рівень небезпечності, жовтий).

У Києві та Київській області 27 листопада буде сильній вітер, пориви північно-західного вітру сягатимуть 17-22 м/с, хуртовини (І рівень небезпечності, жовтий). Вночі та вранці пориви вітру свгятимуть 25 м/с (ІІ рівень небезпечності, помаранчевий). 

Вночі очікується значний снігопад, у східних районах — сильний сніг, снігові замети. На дорогах ожеледиця (І рівень небезпечності, жовтий).

Тим часом на Одещині ліквідовують наслідки негоди. Рятувальники продовжують звільняти автомобілі з снігових заметів.

Зі снігової пастки вилучили 121 автомобіль, з них 5 автобусів та 5 машин "Швидкої допомоги". Рух трасою М15 (Одеса — Рені) заборонений до подолання наслідків негоди.

По теме:  Макрон назвав війну проти України "історичною помилкою" путіна

По материалам: Подробности