«>

В Україні стартувала освітньо-грантова програма "Початок", спрямована на надання жінкам необхідних бізнес-знань та надання менторської, ментальної та фінансової підтримки.

Про це йдеться у публікації в Instagram-акаунті "Дія.Бізнес".

Зазначається, що учасниці програми отримають можливість брати участь в інтенсивних навчальних сесіях, користуватися персональним менторським супроводом та взаємодіяти з експертами та колегами.

Закінчивши програму, учасниці отримають підтримку та можливості для подальшої співпраці. За програмою передбачено фінансову підтримку у розмірі 3 000 доларів для 200 учасниць, а дві фіналістки отримають додатково по 5 000 доларів за представлення своїх бізнес-проєктів. Також учасниці проєкту можуть розраховувати на менторство експертів і консультації з ментального здоров'я.

Програма "Початок" відкрита для стартапів у різних галузях, включаючи технології, екологію, медіа та інші. Критерії відбору базуються на потенціалі інновацій та готовності до розвитку. Участь у програмі відкрита для активних підприємниць, початківців і ВПО, які зазнали змін у місці проживання через активні бойові дії в регіоні.

Час користуватися можливістю та реалізовувати власні ідеї, — закликають у "Дія.Бізнес".

По теме:  Морозы и мокрый снег: погода в Украине на 17 ноября

Заявки на участь у програмі можна подавати до 30 листопада, використовуючи наведене посилання.

Важливо врахувати, що для участі в освітньо-грантовій програмі, учасниці повинні відповідати наступним критеріям:

  • Бізнес-ідея: Презентувати якісну бізнес-ідею або проєкт, який планується розвивати чи запускати.
  • Соціальний вплив: Перевага буде надаватися проєктам, що мають потенціал позитивного впливу на громадськість або розвиток регіону.
  • Економічний потенціал: Кандидатки повинні мати потенціал забезпечити стабільний економічний внесок через свій бізнес або підприємницький проєкт.
  • Регіональна репрезентація: Урахування географічного розподілу учасниць для забезпечення рівних можливостей представникам різних регіонів.

Також важливо відзначити, що освітньо-грантову програму реалізує мережа центрів підтримки підприємців "Дія.Бізнес" за сприяння Міністерства цифрової трансформації України, Офісу з розвитку підприємництва та експорту за підтримки UN Women Ukraine (ООН Жінки в Україні) та Уряду Японії.

 

 
 

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Допис, поширений Дія.Бізнес (@diia.business)

Нагадаємо, студенти в Україні мають можливість отримати часткову компенсацію витрат, сплачених за своє навчання, через процедуру, відому як податкова знижка. Вона передбачена українським Податковим кодексом.

По теме:  Що відбувається на фронті 2 листопада: карта від британської розвідки

По материалам: Подробности