«>

Росія нічною атакою на Київ вкотре підтвердила своє ганебне звання терориста. Тому постачання систем ППО та ракет для них надзвичайно важливе.

Про це повідомляє президент України Володимир Зеленський у Telegram.

"Сьогодні вночі було 10 балістичних ракет. Усі збито! Дякую нашим Повітряним силам і партнерам. Усім постраждалим надається допомога. Я дякую службам, які рятують, допомагають та ліквідовують наслідки", — зазначив президент.

Глава держави додав, що Україна працюватиме і далі для нарощення потужностей для захисту та прискорення постачань. За словами президента, вже є нові домовленості.

Зеленський наголосив, що вчора з президентом США Джо Байденом домовилися працювати над збільшенням кількості систем ППО в Україні, а вже сьогодні рф показала, наскільки важливе це рішення.

"Кожна додаткова система ППО важлива. Кожна партія ракет для систем ППО важлива. Це важливо для людей, важливо для міст і важливо для України. Бо це рятує життя!" — наголосив він.

Зеленський додав, що росія вкотре підтвердила своє звання ганебної країни, яка випускає ракети вночі по житлових кварталах, дитячих садочках та енергетичних обʼєктах.

По теме:  Світлану Лободу не будуть включати до списку небажаних осіб Литви

Раніше повідомлялося, що ворог тисне неподалік Купʼянська.

По материалам: Подробности