Наступного року українські захисники зможуть отримати мільйон вітчизняних дронів.

Про це повідомляє Полемика з посиланням на трансляцію підсумкової прес-конференції глави держави Володимира Зеленського.

Український глава розповів, що позитивно ставиться до виробництва дронів та створення спеціальних підрозділів. Він також зазначив, що структура управління дронами має бути переглянута, вона має бути простою, що її можна було швидко використовувати.

Він розповів, що на Ставці, яка відбулась днями, піднімалось питання виробництва та постачання дронів. Зеленському не до вподоби, що в Україні досі зберігається логістична бюрократія радянський часів, через яку 26 тисяч дронів зараз знаходяться на складах і не потрапили на фронт.

«Було дуже гучно на Ставці, але не може бути таких проблем. Я просто в шоці, як може не доїхати те, що вироблено нами», — наголосив президент.

Водночас він зауважив, що Україна справиться і з цією проблемою в логістиці, і наступного року військові матимуть змогу отримати мільйон українських дронів.

«Ми поборемо логістику. Будуть отримувати наші воїни у бригади вітчизняні дрони. Щодо виробництва, мільйон дронів наступного року ми виробимо», — сказав він.

По теме:  Зеленський хотів звільнити Залужного: німецьке видання розповіло, хто виступив проти

Нагадаємо, Зеленський заявив про бажання скоротити уряд.