Заступник голови Ради безпеки РФ Дмитро Медведєв зробив чергову цинічну заяву про війну в Україні і не забув знову пригрозити ядерним ударом.

За його словами, Росія поки що не вдається до використання ядерної зброї, але дії української влади нібито можуть її спровокувати на це.

Зокрема йдеться про спроби української сторони знищити пускові установки ракет у РФ. З такою заявою виступив Медведєв на засіданні робочої групи Військово-промислової комісії РФ. Про це передає Полемика.

«Спроби знищення Києвом західними ракетами пускових установок у РФ будуть основою для використання Росією ядерної зброї», — заявив він.

На зустрічі він також зазначив, що вважає останні масовані ракетні удари по Україні «результативними» та «інтенсивними». При цьому він наголосив, що Росія нібито атакувала виключно військові об’єкти і поки що не ядерною зброєю.

Заступник голови Раби безпеки заявив, що успішні удари по Україні підтверджують успішну та ефективну роботу оборонно-промислового комплексу РФ протягом усього 2023 року.

Мєдвєдєв додав, що для атаки використовувалися різні носії з різним наповненням, крім ядерного. При цьому він знову почав погрожувати ядерною зброєю і повідомив, що «поки» Росія її не використовувала.

По теме:  Полный "солд аут": ВОЗ обнародовала закупки вакцин

Нагадаємо, СБУ викрила російську агентку, яка здавала позиції українських військових біля Авдіївки та Мар’їнки.