Колишній керівник керівник біотехнологічної компанії, мультимільйонер Вівек Рамасвамі зняв свою кандидатуру від республіканців на виборах президента у підтримку Дональда Трампа.

Про це повідомляє Полемика з посиланням на Reuters.

Як відомо Рамасвамі народився в Огайо у сім’ї іммігрантів з південної Індії. Його кандидатура на виборах стала несподіванкою у республіканських перегонах 2024 року, в яких лідирує експрезидент Трамп.

Затятий прихильник Трампа протягом усієї передвиборчої кампанії забезпечив собі місце в республіканській політиці в майбутньому завдяки своїй манері поведінки, багатству та войовничій передвиборчій кампанії.

Цікаво, що Трамп «накинувся» на нього зі звинуваченнями перед прихильниками в Айові. Він назвав його «шахраєм» та заявив, що голосування за Рамасвамі було голосуванням за «іншу сторону».

Однак це не стало перепоною для Рамасвамі зняти свою кандидатуру на користь Трампа. Він заявив, що Трамп є кандидатом, який отримає його повну підтримку.

Мультимільйонер також визнав, що не має шансів стати президентом, так як за результатами фракції в Айові він зайняв четверте місце з приблизно 7,7% голосів.

Варто зазначити, що вже у своїй переможній промові Трамп похвалив до Рамасвамі за те, що він «виконав величезну роботу».

По теме:  В росії образились на вирок суду Гааги у справі про MH17

Нагадаємо, в МЗС закликали українців не вірити російським фейкам.