Лідер фракції «Батьківщина» Юлія Тимошенко відреагувала на рішення Верховної ради розблокувати підписання законопроекту щодо легалізації медичного канабісу.

Політик вважає, що своїми некомпетентними діями влада знищує майбутнє українців.

Про це повідомляє Полемика з посиланням на відеозвернення Тимошенко на YouTube-каналі.

За думкою Тимошенко, тепер, окрім російських окупантів та корумпованої влади, українців тепер будуть вбивати і легалізовані наркотики.

«Мало того, що українців вбиває війна, некомпетентна й корумпована влада, тепер ще буде вбивати такий важкий наркотик як маріхуана, яка буде легалізовано законом», — заявила лідер «Батьківщини».

Вона також додала, що своїми діями влада зараз фактично хоче, щоб Україна під час війни «стала ще й плацдармом для злочинності яка повʼязана з масштабним входженням наркомафії в Україну».

Тимошенко вважає, що легалізація медичного канабісу відкриє «скриню Пандори», і негативні рішення влади приведуть лише до знищення майбутнього існування українців. Вона наголосила, що її партія буде робити все можливе, щоб цьому завадити.

«У Верховній раді сьогодні існують ще закони про легалізацію порнографії, одностатевих шлюбів, проституції. Це і є політика сьогоднішньої правлячої команди? Це те, що вони уготували для України? Я і наша фракція у парламенті будемо боротися проти того, щоб під час війни влада своїми діями знищувала саме майбутнє існування українського народу», — висловилась Тимошенко.

По теме:  Гончарук назвал главные задачи на посту премьер-министра

Нагадаємо, в українських ВУЗах хочуть ввести обов’язкову військову підготовку.