Спікер Кремля Дмитро Пєсков відреагував на заяву американського лідера Джо Байдена, зроблену на адресу російського диктатора.

Прес-секретар Путіна вважає це «ганьбою для США».

Про це повідомляє Полемика з посиланням на росЗМІ.

За словами Пєскова, хамські заяви президента США зовсім не дивують російського президента, однак він називає це «ганьбою для США».

«Подібні хамські заяви з вуст глави держави США навряд чи здатні вразити главу іншої держави. Тим більше президента Путіна. Але це є величезною ганьбою для самої країни. Я маю на увазі для США. Якщо президент використовує таку лексику, то це соромно має бути», — заявив він.

Цікаво, що у середині січня минулого року глава Кремля Володимир Путін у своєму черговому зверненні до народу різко розкритикував владу України за відмову від переговорів із РФ. Тоді він не підбирав слова і назвав керівництво нашої країни «придурками».

Спікер Кремля вважає, що «пан Байден демонструє для внутрішньополітичних інтересів поведінку в стилі голлівудського ковбоя».

Варто зазначити, що американський лідер Джо Байден назвав главу Росії Володимира Путіна «божевільним сучим сином». Таку заяву він зробив у контексті міркувань, що загроза зміни клімату є екзистенційною загрозою виживання людства.

По теме:  «Не думаю, що це можливо»: глава МЗС Бразилії висловився про арешт Путіна

Нагадаємо, Зеленський вперше з початку війни зустрівся з фракцією «Слуга народу».