Якщо Дональд Трамп здобуде перемогу на виборах президента у листопаді та вирішить підтримати Росію, на чолі з її лідером Володимиром Путіним, то виступить «проти американців».

Про це повідомляє Полемика з посиланням на інтерв’ю українського глави Володимира Зеленського CNN.

Глава держави сказав, що не розуміє, як Трамп може підтримувати Путіна в той момент, як війна Росії в Україні досягає вирішального моменту.

«Це неймовірно», — сказав він.

За думкою Зеленського, Трамп, який раніше заявляв, що в разі обрання закінчить війну за один день, не розуміє цілей Путіна.

«Я думаю, що Дональд Трамп не знає Путіна. Я знаю, що він зустрічався з ним… але він ніколи не воював з Путіним. Американська армія ніколи не воювала з армією Росії. Ніколи… Я краще розумію», — сказав український президент.

Зеленський зазначає, що Трамп не розуміє того факту, що Путін ніколи не зупиниться.

Миротворчі ініціативи Трампа

У березні минулого року Дональд Трамп пообіцяв своїм виборцям «завершити війну Росії проти України за 24 години», якщо здобуде перемогу на президентських виборах 5 листопада цього року.

Водночас він заявив, що дозволив би Росії забрати частину українських територій, щоб «уникнути війни».

По теме:  "ОПЗЖ требует снижения тарифов и выплаты компенсаций за переплаченные коммунальные услуги" - Юрий Бойко

Крім того, нещодавно Трамп заявив, що в разі повторного обрання президентом США буде намагатися посадити Україну і Росію за стіл переговорів.

Також одіозний політик погрожував, що у разі свого переобрання не захищатиме союзників по НАТО, які «не платять за рахунками» і взагалі заявив, що хоче вивести США із НАТО.

Нагадаємо, Зеленський розповів, яким буде 2024 рік для України.