Металопластикові вікна за останні кілька років міцно зайняли свою нішу. В них дуже багато плюсів, а мінусів фактично не буває. Якщо вам потрібні пластикові вікна від виробника київ, тоді звертайтесь у VIKNALAND. Тут працюють лише професіонали, а ціни дійсно привабливі.

Варто знати:

  • Металопластикові вікна можна зробити практично під будь який розмір;
  • Можна вибрати клір з різноманітної гами;
  • Їх легко встановити.

Міцна легкість

Профілі, що використовуються для виробництва віконних рам у металопластикових вікнах, легкі — настільки прості в транспортуванні та складанні, але в той же час дуже довговічні. Їх важко пошкодити як механічно, так і хімічно. Крім того, вони не деформуються, як деревина, і не вбирають вологу, тому не створюють середовища, сприятливого для зростання цвілі і грибків.

Пластикові вікна, хоч і легкі, але дуже міцні, добре витримують навантаження та тривале використання. Для їх виробництва використовуються високоміцні матеріали, тому більшість продуктів, що є на ринку, зберігають свої функціональні властивості протягом 20, 30, а деякі навіть 50 років.

По теме:  Как выбрать подарок парню на день святого Валентина?

Дешеві і стійкі

Вікна з ПВХ, безумовно, дешевші за дерев’яні або алюмінієві, і в той же час вони витримують вплив шкідливих погодних умов краще за них. Їх ціни порівняно з іншими товарами приблизно на 10-15% нижчі. Крім того, вони нечутливі до морозу, високих температур, ультрафіолетового випромінювання, їм не пошкоджують сильні пориви вітру, дощі або снігопади. Вони негорючі, не знебарвлюються, не відшаровуються від фарби, їх поверхня залишається ідеально гладкою, незважаючи на роки.

Теплі і економічні

Вікна з ПВХ енергоефективні. Завдяки використанню спеціальних склопакетів та профілів з багатокамерною структурою, вікна демонструють високі параметри теплоізоляції. Низький коефіцієнт тепловіддачі в поєднанні з правильною установкою значно зменшують втрати тепла. Як результат, простіше підтримувати постійну комфортну температуру вдома. Більше того, менша витрата тепла дозволяє значно заощадити на опаленні.

Бездоганний зовнішній вигляд

Вікна з ПВХ дуже легко підтримувати в чистоті. Як правило, догляд за ними зводиться до миття з використанням делікатних засобів. Якщо виробник вікон не рекомендує іншого, профілі слід протирати м’якою тканиною, змоченою в теплій воді з додаванням рідини для миття посуду. Пластикові вікна не потребують обслуговування. Єдине, що потрібно робити час від часу, — це перевіряти стан арматури та змащувати петлі, щоб вони надійно функціонували.