Коли ми хочемо вивчити англійську мову, варто спочатку перевірити, який у нас рівень, а потім вибрати правильний курс, який насправді нам буде потрібен. Відповідні тести з англійської мови — є найкращим показником того, наскільки добре ми знаємо англійську мову. Завдяки ним ми швидко перевіримо свою компетенції та з’ясуємо, з якого рівня нам слід починати науку.

Тест в інтернеті

Найкраще рішення — це тест на знання мови, який можна знайти в Інтернеті. Потрібно, щоб цей тест містив багато запитань, що охоплюють різноманітні граматичні та лінгвістичні теми. Завдяки цьому мовна школа, а також ви самі може провести перший аналіз, до якої групи мовного розвитку ви будете належати. Варто відмітити, що тест є попереднім аналізом, оскільки для ретельного аналізу потрібно провести розмову з викладачем, як правило, англійською мовою, або пробний урок, який стане заключним тестом на знання мови. До речі такі тести і розмови теж можуть поводитись онлайн.

По теме:  Как подобрать платье большого размера

Важливі моменти:

  • Граматика;
  • Словниковий запас;
  • Сприйнята мови на слух.

Неправильна оцінка своїх можливостей

На жаль, ми іноді помилково судимо про свій рівень володіння англійською мовою. Той факт, що ми розуміємо слова і можемо запитати дорогу до магазину, не є визначальним мовним рівнем, на якому ми перебуваємо. Крім того, ми повинні пам’ятати, що часто трапляються ситуації, які показують, що ми розуміємо чужі слова, але страх спілкування закриває нам рот, і ми не можемо спілкуватися зі співрозмовником, бо нам просто соромно. Тому перевірка нашого рівня знань завдяки тесту дає більш надійну оцінку фактичного стану справ.

Є велика відмінність між знанням граматичних правил та розумінням слів. Тест дозволяє зрозуміти, на чому потрібно акцентувати увагу. Не можна сказати, що «Я граматично елементарний, але я знаю словниковий запас ділової англійської мови». Той факт, що ми знаємо значення окремих слів, не зробить нас Шекспіром, якщо ми не знаємо, як їх використовувати у повсякденному спілкуванні.

Вирішивши взяти уроки англійської мови, ми можемо перевірити свої навички простим способом і не виходячи з дому. Крім того, тести можна здавати не лише перед тим як ти вчитися, але і після того, як ви закінчили курс, щоб побачити, що ви вивчили і як засвоїли нові знання.