Уявіть собі ресторани Тернопіль, де одного дня можна спробувати салат з найсвіжішими креветками й лососем, наступного – фірмові українські варенички, іншого – італійські брускети, а на завершення робочого тижня – пікантні буріто та енчілади… Із мережею Сім’я ресторанів Файного Міста подорожувати Cвітом, не виходячи з дому або не встаючи з-за столу, цілком можливо!

Processed with VSCO with a6 preset

Шукаєте Тернопіль де поїсти смачно? – Завітайте до Сім’ї ресторанів!

Уже довгий час центром українського гастротуризм залишається Західна Україна, зокрема Тернопільщина: тут організовуються справжнісінькі гастрономічні тури зі всіх регіонів нашої держави, а широке різноманіття національних страв різних країн Світу із можливістю спробувати традиційну українську кухню справді вражає, і Сім’я ресторанів Файного Міста є тому найкращим прикладом. Саме тому, шукаючи Тернопіль де поїсти, Вам точно варто замовити їжу Тернопіль саме в Сім’ї ресторанів, оскільки вони в одному місці пропонують насолодитись стравами, починаючи від американської та закінчуючи паназійською кухнею – погодьтесь, це досить-таки зручно!

Сім’я ресторанів Файного Міста – це мережа семи унікальних концептуальних ресторанів та барів, кожний з яких надає можливість замовити їжу Тернопіль відповідно до будь-яких Ваших гастрономічних вподобань:

  • Клуб YOUNG Тернопіль – азійська кухня для справжніх поціновувачів східної культури: авторські сети суші, ролів, локшина, салати з креветками та лососем, бургери і десерти;
  • Ресторан На Небі Тернопіль – традиційна українська кухня на сучасний лад, де точно варто спробувати відомі на весь Тернопіль кольорові варенички, зокрема червоні з індичкою та фуагра, зелені з творогом та жовті із картоплею, а також м’ясні та овочеві страви гриль для драйвового відпочинку на природі із друзями!
  • Бар Пасаж Адлера 13 – іспанська, мексиканська та американська кухня із широким різноманіттям найсмачніших американських бургерних сетів в Тернополі, сендвічів, кесадильїв та алкогольних авторських напоїв і коктейлів – голодним точно не залишиться ніхто!
  • Файне Місто паб – це українська та європейська кухня із закусками, салатами й гарячими стравами на будь-який смак та імпортним й українським пивом для справжніх поціновувачів цього напою! Обов’язково спробуйте панський дерун, про який ходять навіть легенди по Тернополю!
  • Клуб Файного міста Тернопіль – це неймовірно смачна італійська кухня, яка точно змусить Вас подумки переміститись до Риму: сніданки, пасти, тортеліні, брускети, сири, холодні та гарячі страви. Окрім того, вони рекомендують замовити додому пивні дошки із пивними закусками, яка зробить перегляд футбольного матчу улюбленої збірної більш динамічним та веселим!
  • Нонаме клуб – унікальне меню мексиканської кухні та все, аби Ви влаштували запальну мексиканську вечірку вдома: супи, салати, закуски, тако, буріто, фахітас, енчілади та традиційні десерти; 
  • Сімейний ресторан Jan Amor – вишукана авторська французька та європейська кухня з морепродуктами преміум-класу, розкішною винною картою, рибними делікатесами та свіжою й хрусткою випічкою!
По теме:  Разновидности смесителей для ванной комнаты и варианты установки

Сім’я ресторанів файного міста – найзручніша доставка їжі в Тернополі

Окрім затишної тематичної атмосфери в кожному ресторані, привітного персоналу, демократичних цін та їжі, приготованої висококваліфікованими кухарями згідно зі всіма протиепідемічними обмеженнями, ще однією перевагою мережі Сім’я ресторанів Файного Міста є можливість одночасно замовити страви із одного або декількох їхніх закладів на доставку в будь-яку локацію Тернополя або за його межі. Їхні кур’єри привезуть гарячі та соковиті страви у найкоротший період часу до Вас додому, в офіс або де б Ви не знаходились за наступними тарифами:

— мінімальна вартість замовлення: по м. Тернопіль — 200 грн, за межі міста – 300 грн, самовивіз – мінімальна вартість відсутня;

— вартість доставки: по м. Тернопіль – 30 грн, за межі міста – 50 грн;

— безкоштовна доставка при замовленні: у м. Тернопіль – від 450 грн, за межі міста – від 500 грн;

— приймають замовлення онлайн на сайті https://fainemisto.com/, за телефонами або у безкоштовному мобільному iOS/Android-застосунку «Файне Місто» щоденно до 21:20.

По теме:  Лубінець виступив проти розширення повноважень ТЦК

Сім’я ресторанів Файного Міста – ресторани Тернопіль, що піклуються про Ваш відпочинок, комфорт та настрій!