Використання секс-іграшок у вашому інтимному житті є чудовим способом підвищити сексуальне задоволення, незалежно від статі або сексуальної орієнтації.

На жаль, багато чоловіків досі відчувають сором, коли мова заходить про іграшки для дорослих, а відповідні дослідження демонструють, що вони рідше ними користуються, ніж жінки. Інтимні девайси призначені не тільки для партнерського сексу; використання секс-іграшок під час мастурбації може зробити ваш досвід кращим і відкрити для вас нові враження, які б ви не змогли відчути традиційним способом.

Якщо ви шукаєте першу іграшку для мастурбації, у вас є безліч варіантів для вибору. Спочатку може бути складно визначитися, тому ми пропонуємо розпочати знайомство з чоловічими секс-іграшками з найпростішої — мастурбатор яйце, що отримав свою назву завдяки компактному дизайну у вигляді яйця. Вони призначені для одноразового використання, мають бюджетну вартість та різні внутрішні рельєфи для стимуляції всього пеніса і головки; таким чином виробник дає можливість спробувати різні варіанти навіть з обмеженим бюджетом. Кишенькові мастурбатори виготовляються з термопластичного еластомеру, який є ніжним на дотик і дуже еластичним, тому вони добре тягнуться і підходять для будь-якого розміру члена. Обов’язковим є використання лубриканту на водній основі для тривалого ковзання і кращих відчуттів, але ви також можете придбати покет-мастурбатор Satisfyer Egg з гідроактивного матеріалу, що не потребує додавання змазки.

По теме:  Форекс для новичков – рекомендации для желающих иметь стабильный доход

Чутливість чоловічих статевих органів відрізняється у кожного чоловіка, тому деякі користувачі секс-іграшок надають перевагу таким, що концентруються лише на стимуляції головки. Таким девайсом є мастурбатор з вібрацією Fun Factory Cobra Libre 2 німецького виробництва. Завдяки своєму футуристичному дизайну його приємно тримати в руках і не страшно випадково залишити на прикроватному столику, адже він зовсім не схожий на типову секс-іграшку. Основний корпус виготовлений з міцного АБС-пластику, а робоча частина — м’яка та силіконова, і дозволяє контролювати тиск на головку під час мастурбації. Cobra Libre 2 має 11 режим вібрацій, Li-ion акумулятор та функцію блокування кнопок від випадкового ввімкнення під час подорожі.

Майже будь-яку секс-іграшку можна використовувати разом з партнером чи партнеркою під час сексу або прелюдії, і навіть мастурбатори. Деякі з них виконані в такому форматі, що їх зручно поєднувати з оральним сексом, наприклад, Fleshlight Quickshot Vantage (https://lovespace.ua/uk/products/novinka-masturbator-fleshlight-quickshot-boost-f19907). Це наскрізний мастурбатор, який залишає головку відкритою для пестощів губами та язиком партнерки, поки внутрішній рукав з рельєфною структурою стимулює пеніс по всій довжині. Іграшка повністю прозора, і це створює надзвичайний ефект для візуального задоволення. Завдяки тому, що Fleshlight Quickshot Vantage наскрізний з обох боків, його зручно і швидко очищати, а додаткові пластикові кришечки тримають мастурбатор в чистоті під час зберігання або транспортування.

По теме:  В США оголосили нагороду за дані про джерела фінансування ХАМАС: названа сума

Як ми бачимо, навіть чоловічі секс-іграшки вражають своєю різноманітністю та варіантами застосування. Попереду найромантичніше свято року — День святого Валентина — і чудовий привід здивувати свого партнера оригінальним подарунком, який зробить романтичний вечір незабутнім для вас обох.