Зазначається, що атака безпілотниками по території РФ відбувалася у кілька хвиль.

Починаючи з самого ранку, дрони були зафіксовані над кількома областями, в тому числі, один з них летів на Москву.

У Міністерстві оборони РФ під керівництвом Сергія Шойгу вже встигли заявити, що усі ворожі дрони були успішно знищені. У відомстві стверджують, що руйнувань під час цих подій немає. Традиційно в атаці звинуватили Україну. Про це передає Полемика.

Так, перші дрони були помічені о 10 годині ранку 22 грудня. Вони летіли над Брянською областю. Два безпілотники були збиті.

«Близько 10 години припинено спробу київського режиму здійснити терористичну атаку із застосуванням безпілотних літальних апаратів літакового типу по об’єктах на території Російської Федерації. Два українські БпЛА знищені над територією Брянської області», — йдеться у повідомленні.

Про наступну хвилю дронів заявили об 11:45. Міноборони повідомило, що знову над Брянщиною було помічено два БПЛА. Їх нібито ліквідували.

Далі о 13:50 відомство повідомило про спробу атаки дронами Калузької області. Там росіяни нібито перехопили два БПЛА.

О 14:00 неспокійно в Росії знову було у Брянській області. На цей раз також заявили про збиття і відсутність пошкоджень.

По теме:  У росіян планують відбирати майно за критику влади і війни в Україні

О 14:40 Міноборони відзвітували, що засобами ППО було знищено безпілотника над територією Московської області. Атаку підтвердив також і мер Москви Сергій Собянін у своєму Telegram-каналі.

Тим часом у соціальних мережах розповсюджують інформацію про ще одну атаку в Ростовській області. Саме там у небі пролітав невідомий безпілотник.

Нагадаємо, в ГУР назвали два найбільші страхи Путіна.