Народного депутата Олександра Дубінського судитимуть за підробку документів для виїзду за кордон.

Про це повідомляє Полемика з посиланням на прес-службу Офісу генерального прокурора.

Слідчі встановили, що Дубінський вказав недостовірні відомості до офіційних документів, що дозволило йому виїхати за кордон.

«Він підготував заяву від свого імені, на ім’я міністра охорони здоров’я України з проханням надати йому документи необхідні для перетину державного кордону України у зв’язку з терміновою необхідністю супроводу його батька на лікування», — пише прес-служба.

Після отримання документу народний депутат самостійно перетнув державний кордон на наступний день після того, як виїхав його батько. Після цього останній повернувся до України значно раніше за Дубінського. Народний обранець знаходився поза межами України більше місяця на відпочинку.

Під час фіктивного супроводу батька, Дубінський встиг кілька разів відвідати Італію, Хорватію та Іспанію. Прес-служба додає, що в Іспанії Дубинський зупинявся у двох готелях. Один у Барселоні, другий у її передмісті.

Офіс генерального прокурора скерував до суду обвинувальний акт стосовно народного депутата за фактом службового підроблення — ч. 1 ст. 366 КК. Стаття передбачає до трьох років ув’язнення.

По теме:  Во что лучше играть в казино?

Нагадаємо, Притула відверто розповів, за які кошти живе під час війни.