Стало відомо, що у 75-річного короля Великої Британії Чарльза ІІІ виявили рак.

Свій діагноз він дізнався під час проходження в клініці процедури через збільшення простати.

Про це повідомляє Полемика з посиланням на заяву Букінгемського палацу. Водночас в офіційному повідомленні не вказано, що саме це за онкологія у короля, зазначивши, що було «окреме питання, яке викликає занепокоєння».

«Під час нещодавньої госпітальної процедури короля з приводу доброякісного збільшення простати було відзначено окреме питання, яке викликає занепокоєння. Наступні діагностичні тести виявили форму раку», — йдеться у повідомленні.

Як зазначається, король уже почав лікування. Він не припинить займатися державними справами, включаючи роботу з документами. Водночас лікарі рекомендували йому відкласти виконання усіх громадських обов’язків.

Чарльз III висловив вдячність медикам за швидке втручання. Він упевнений, що швидко переможе хворобу і повернеться до виконання громадських обов’язків.

У повідомленні наголошується, що король відкрито ділиться інформацією про свій діагноз, щоб запобігти спекуляціям навколо цієї теми. Крім того, він прагне, щоб його щирість допомогла суспільству зрозуміти, через що проходять люди з онкологічними захворюваннями.

По теме:  Цепь для детского квадроцикла: как подтягивать и регулировать

Нагадаємо, командувач ОС «Північ» заінтригував заявою про передачу Україні очікуваного озброєння.