Site icon Полемика

Як приготувати деруни з грибами за рецептом гуцулів з Карпат

Деруни – це традиційна українська страва, яка може потішити своїм неповторним смаком та ситністю. Вони готуються не тільки з картоплі, а й з кабачків, буряка та інших овочів, а подавати можна з різноманітними соусами. Найкраще до дерунів підходить грибний соус. Він додає дерунам додаткової ароматності та пікантності. Полемика ділиться рецептом дерунів з грибами, які ми точно куштували у Карпатах.

Для приготування страви, вам знадобиться:

Для дерунів:

Для грибного соусу:

свіжі гриби (білі, лисички, підосичники) – 300 г;

Спосіб приготування

Готуємо деруни

Готуємо грибний соус

Корисні поради

Деруни з грибним соусом – це проста і в той же час неймовірно смачна страва, яка стане чудовою вечерею або обідом для всієї родини.

Раніше Полемика писала про те, як приготувати домашню локшину, яка смакуватиме усій сім’ї.

Exit mobile version