Site icon Полемика

Як правильно готувати млинці: топ-5 помилок, які можуть все зіпсувати

Ніхто не бажає викидати перший млинець через те, що він не вийшов. Щоб такого не траплялось, потрібно виправляти помилки в технології приготування. Яких помилок потрібно уникати, розповідає Полемика з посиланням на News24.

Топ-5 помилок при приготуванні млинців

Міксер

Не використовуйте міксер, коли робите тісто для млинців. Замішуйте тісто ложкою. Справа в тому, що занадто сильно однорідна структура шкодить тісту. У більшості випадків після збивання суміші міксером не виходять мʼякі та пишні млинці.

Часте перевертання млинців

Не перевертайте млинці на сковороді більше одного разу. Якщо ви зробите це декілька разів, то про рівномірне та повноцінне просмажування можна забути, тому що він може стати сухим.

Вершкове масло

Не смажте млинці на вершковому маслі, робіть це лише на олії, щоб не хочете отримати гіркуватий присмак. Масло можна використовувати лише для змащення вже готових млинців.

Яйця

Якщо при смаженні не виходить перегорнути млинці, бо вони рвуться, це може означати, що ви додали недостатню кількість яєць. Також не забувайте після змішування інгредієнтів дати тісту постояти 10-15 хвилин.

Борошно

Додавайте потрібну кількість борошна. Часто при бажанні зробити млинці тонкими, господині додають меншу кількість борошна до тіста, щоб воно було рідким. Цього робити не потрібно: додавайте ту кількість борошна, яка вказана у рецептурі і ваші млинці рватися не будуть.

Раніше Полемика писала про те, як приготувати кабачкові вафлі з сиром.

Exit mobile version