Справа в тому, що страва не завжди виходить повітряною.
Які секрети допоможуть досягти ідеального результату, розповість Полемика з посиланням на сайт Useti.
- Основою страви є курячі яйця, тому головне завдання полягає виборі якісних продуктів. Омлет вийде пишним, якщо для приготування вибрати свіжі яйця.
- Зазвичай в омлет додають молоко, але важливо зберегти правильні пропорції. На одне куряче яйце необхідно лише 2 столові ложки молока.
- Варто пам’ятати, що текстура омлету залежить від способу змішування суміші. Не використовуйте міксер, тому що результат буде не таким, як вам потрібно.
Найкращий спосіб змішування інгредієнтів — за допомогою звичайної виделки. Також важливо й те, що «працювати» виделкою потрібно в одному напрямку.
- Використовуйте добре нагріту сковорідку. Омлет смажиться протягом кількох хвилин на інтенсивному вогні.
Як тільки омлет починає збільшуватись в об’ємі та підійматись, варто зменшити вогонь та накрити сковорідку кришкою.
- Деякі господині додають кілька столових ложок звичайного пшеничного борошна. Це зробить омлет щільним і пишним.
Раніше Полемика писала про те, як приготувати банановий кетчуп.