І досить часто трапляється, що він підгоряє. Однак існує кілька способів приготувати омлет, не використовуючи сковорідку. Він ніколи не підгорить. Полемика з посиланням на Politexpert ділиться цінними лайфхаками.
Навигация
Особливості рецепта
Для приготування вам знадобиться 2 яйця та 100 мл молока, які потрібно перемішати. Можна додати невелику кількість борошна, якщо хочете щільнішу консистенцію. Сіль та спеції за бажанням.
- Читайте також: П’ять начинок для вареників, які точно здивують своїм смаком
Як готувати
Є три варіанти притування: в мультиварці, мікрохвильовці та в каструлі. Оберіть будь-який, щоб приготувати ідеальний омлет.
У мультиварці
Змастіть чашу мультиварки маслом. Перелийте в неї омлетну суміш, попередньо змішавши 8 яєць та 400 мл молока. Випікатиметься омлет протягом 30 хвилин при температурі 130 градусів.
У мікрохвильовці
Цей спосіб також зручний у готуванні. Збийте 2 яйця та перемішайте зі 100 мл молока. Готуйте в посуді, який можна використовувати у мікрохвильових печах. Кілька хвилин та максимальна потужність швидко зроблять свою справу.
У каструлі
Для цього методу вам знадобиться додатковий інвентар, а саме звичайний пакет. У нього виливаємо готову омлетну суміш та зав’язуємо попередньо випустивши з нього повітря. Опускаємо у киплячу воду та варимо до готовності.
Опціонально, до цих омлетів можна додати наступні інгредієнти: овочі, сир, ковбаса, курка, зелень.
Раніше Полемика писала про те, які помилки під час сніданку сприяють швидшому старінню організму.