Вокаліст ТНМК Олег «Фагот» Михайлюта розкритикував українських артистів, які продовжують творити російською мовою навіть попри всі воєнні злочини РФ проти нашої країни.

Також він розповів, як ставиться до зірок, які виїхали за кордон і не повертаються в Україну.

Про це повідомляє Полемика з посиланням на інтерв’ю артиста для РБК-Україна.

Фагот вкотре наголосив, що артисти, які досі пишуть і співають пісні російською мовою, роблять свій внесок у культуру країни-агресора.

«А ми бачимо, що все російське хоче знищити українське повністю і культуру також. Якщо ти, будучи українцем, хочеш долучитися до ворога і допомогти йому знищити українську культуру — значить ти теж ворог і теж маєш бути знищений», — заявив артист.

Водночас він зазначив, що від українських військових, які знаходяться на передовій, не можна вимагати говорити українською. Фагот вважає, що захищати нашу державу можна будь-якою мовою.

Журналісти поцікавились, чи засуджує співак артистів, які покинули Україну після початку повномасштабного вторгнення, зокрема Олега Винника, Сергія Бабкіна та Влада Яму.

Фагот зазначив, що йому важко звинувачувати людей, адже кожен знаходиться в різних ситуаціях.

«Мені тут важко сказати, треба розбиратися в кожному випадку окремо… Важко звинувачувати людей, всі ж різні. Якщо людина катастрофічно боїться і її паралізує страх від думки, що кожної секунди вона може померти і може прилетіти туди, де вони знаходяться на території України… Ну, хто я такий, щоб їх засуджувати?» — висловився Фагот.

По теме:  Бывшая жена Потапа пришла на его свадьбу со своим возлюбленным (ФОТО)

Він додав, що кожна людина робить свій вибір і не можна когось змінити, чи якось позбавити страху.

Нагадаємо, Україна отримала докази використання РФ ракет з КНДР для обстрілу України.