Український артист і військовослужбовець ЗСУ Віталій Козловський вперше став батьком.

Первістка пара назвала Оскаром.

Про це повідомляє Полемика з посиланням на його інтервʼю Раміні Есхакзай.

Народження сина

Український співак Віталій Козловський, який доєднався до Збройних Силах України, поділився новиною, що 25 лютого він вперше став батьком.

«Він зʼявився в дуже потрібний час», — розповів музикант, зізнавшись, що тривалий час дружина не могла завагітніти.

Хлопчик народився у столиці, його назвали Оскаром. За його словами, ім’я Оскар означає «божественний».

«Я колись давно був у гостях в Італії у мами, і там одна українка назвала свого синочка Оскаром. Я людина, яка співає, я сприймаю фонетикою. Наскільки це слово красиве. Це ім’я означає «божественний», і мені це запало в душу, бо я його раніше асоціював з нагородою в Голлівуді, а тут відзначив, що це дуже гарне ім’я», — пояснив Козловський.

Козловський розкрив ім’я дружини

Козловський підтвердив чутки багатьох про те, що його дружиною стала його піар-менеджер Юлія Бакуменко. Козловський був присутній на пологах дружини і розповів, що цей досвід змінив його. Раніше він боявся, що присутність на пологах негативно вплине на інтимні стосунки з дружиною, однак його страхи не підтвердились.

По теме:  Коты жадно накинулись на огурец, как на кусок мяса и стали звездами Сети (ФОТО, ВИДЕО)

«Сьогодні я безмірно кохаю її, і дуже вдячний за те, що їй довелося пройти, і прошу вибачити, що був завжди холериком у наших відносинах, десь егоїстичним. Я пишаюся своєю дружиною, пишаюся, що вона цьому світу подарувала такого красивого, доброго і, сподіваюся, талановитого хлопчика. Дуже важливо мені було бути на цих пологах і на власні очі побачити цей процес», — додав виконавець.

За його словами, після народження сина відчув себе найщасливішою людиною, адже він живий, здоровий і має можливість побачити і відчути нове життя. Козловський також поділився, що раніше жив сценою і музикою, а тепер радіє простим речам.

«Я зараз живу цим — простими речами. Я раніше жив сценою — була головніша за всіх музика. Тепер, якщо робити цю музику, то тільки натхненну синочком», — резюмував співак.

Нагадаємо, Коля Сєрга пояснив, чому будував карʼєру в Росії після анексії Криму і окупації Донбасу.