Родинний обмін
Є багато кінострічок про обмін тілами, але ми обрали для вас найкращі фільми, які вразять вас небанальними сюжетами та яскравими персонажами.

Є багато кінострічок про обмін тілами, але ми обрали для вас найкращі фільми, які вразять вас небанальними сюжетами та яскравими персонажами.

Полемика ділиться добіркою цікавих фільмів, присвячених темі обміну тілами.

«Родинний обмін»

Фільм розповідає про багатодітню родину – Біл, Джес, Сісі, Вайята і малюка Майлза. Жінка займається розробкою архітектурних проєктів, чоловік пожертвував кар’єрою заради сім’ї і тепер розвиває власний музичний гурт.

Між ними усіма час від часу відбуваються суперечки та несподівані ситуації, але справжній сюрприз їх очікує напередодні Різдва – родина прокидається одного ранку і розуміє, що помінялася тілами, а отже — і ролями.

Тепер їм усім доведеться докласти зусиль, аби вирішити непросту ситуацію.

«Ціпонька»

Головними героями фільму є дорослий чоловік та дівчина-школярка на ім’я Джесіка, які містичним чином міняються тілами. Дівчина вирушає на пошук свого колишнього тіла: під час цього їй вдається побачити себе збоку та зрозуміти, наскільки легковажною і нерозсудливою вона була.

«Татові знову 17»

Це історія про Майка — красунчика і зірки шкільного баскетболу. Через плин років він працює менеджером у мізерній компанії, має проблеми у сім’ї та лише згадує свої веселі юні роки.

По теме:  Фільми 2024 року з високим рейтингом, які не варто пропустити

Проте одного разу якийсь чарівник, а за сумісництвом шкільний прибиральник, повертає Майка в його юність і дає йому змогу знову насолодитися солодкими 17. Але цей шанс дається Майку не просто так – є питання, які він має вирішити.

«Із 13 в 30»

Це історія про звичайного підлітка — Дженну Рінк, яка бажає стати частиною Six Chicks — групи школярок, якою керує Люсі.

Одного разу Дженна загадує перед сном бажання — стати старшою, щоб їй стало 30. Наступного ранку вона прокидається в незнайомій квартирі та розуміє, що її бажання таки здійснилося.

«Красуня на всю голову»

Рене завжди мріяла бути привабливою моделлю, як її колеги із компанії елітної косметики. Для досягнення своєї цілі дівчина записується на заняття до тренажерного залу, щоб покращити свою фізичну форму.

Під час тренування дівчина падає з тренажера і сильно вдаряється головою. Після цього вона відчуває в собі кардинальні зміни і їй здається, ніби вона отримала бажані форми, хоча насправді її тіло залишається колишнім.

По теме:  9-летний кот поборол коронавирус: В Сети показали видео с героем

Раніше Полемика писала про те, за якої умови Павло Зібров збриє свої фірмові вуса.