Джуманджі
Пригодницькі фільми здатні перемістити глядача у нові світи, в яких панують лише пригоди й несподівані вчинки головних героїв.

Такі стрічки змушують переживати за долю улюблених персонажів і викликають захват від зміни кадрів.

Полемика ділиться добіркою фільмів про пригоди, які однозначно варті перегляду. Ці стрічки можуть надихнути  досліджувати нові місця й ніколи не здаватися.

«Uncharted: Незвідане»

Дитинство Нейтана Дрейка проходить у притулку разом зі старшим братом Семюелом. Головний герой займався вуличними крадіжками, допоки його рідна людина не зникає. Одного разу Нейтан вирушив до бару, де познайомився з Віктором Салліваном – злодієм, який займається пошуком стародавніх реліквій. Думка, про те, що він може знайти скарби мореплавця Фернана Магеллана і свого брата неабияк приваблює Дрейка, тому він погодився вирушити на пошуки коштовностей. Однак Нейтан ще не знає, що на скарби також полює Сантьяго Монкада, який не зупиниться, допоки їх не знайде.

«Джуманджі: Поклик джунглів»

Четверо американських підлітків отримують покарання за свою поведінку від директора – піти на горище школи та відсортувати папір. Під час виконання роботи один з хлопців несподівано знаходить комп’ютерну приставку, та пропонує усім зіграти в гру. Як тільки до гри приєдується останній гравець, всі вони опиняються на острові, де мають вижити. Потрапивши всередину гри, зовнішність героїв кардинально міняється, а також вони отримують нові суперздібності, які тепер мають використати, щоб покинути це місце.

По теме:  Вчені шокували заявою про користь перегляду телевізора: що відомо

«Легенда Г’ю Гласса»

Оскароносна стрічка заснована на реальних подіях та розповідає історію мисливця Г’ю Гласса. Чоловік відправився полювати на бобрів разом з сином і сотнею інших людей. Одного разу Г’ю зазнав нападу ведмедя Гризлі, який завдав йому серйозних травм. Друзі Гласса переконані, що той скоро загине, то ж покидають його на тому ж місці і вирушають далі. Однак головний герой дивом виживає і приймає рішення боротися заради помсти своїм знайомим.

Ці фільми подарують вам яскраві емоції та допоможуть відірватися від буденних проблем. Захопливі подорожі головних героїв і авантюрність їх вчинків обов’язково змусить вас передивитися запропоновані стрічки не один раз.

Раніше Полемика писала, що вийшов тизер другого сезону «Гри в кальмара».