Site icon Полемика

Чотири фільми, які допоможуть впоратись з емоційним вигоранням

Кадр із фільму

Чотири фільми, які допоможуть впоратись з емоційним вигоранням

Сірі будні часто забирають останні сили й мотивацію, які так потрібні, щоб продовжувати жити далі.

Полемика з посиланням на Кіно 24 ділиться добіркою фільмів, які посприяють емоційному відновленню. Ці стрічки не тільки піднімуть настрій, але й зарядять енергією.

«1+1»

Заможний аристократ Філіп постраждав у результаті нещасного випадку – тепер він прикутий до ліжка, через паралізоване тіло. Чоловік шукає помічника, який би зміг за ним доглядати. Одного разу в будинок приходить молодий хлопець Дрісс, який тільки вийшов з в’язниці. Йому не хочеться працювати, тому просто прийшов для підписання письмової відмови, яка б дозволила йому далі отримувати гроші з безробіття.

Однак Філіп несподівано бере Дрісса на роботу. Хлопець зовсім не схожий на аристократів, з яким багатій зазвичай мав справу, тому швидко налагоджує дружні стосунки з босом і намагається повернути йому жагу до життя.

«Чоловік, на ім’я Отто»

Уве – 59-річний сварливий чоловік-зануда. Він нещодавно був змушений піти на пенсію, тому герой тепер особливо незадоволений життям. Чоловік переслідує свої непохитні принципи, строгі звички та має вибуховий характер, які перетворили його на «сусіда з пекла». Втім, люди не розуміють, що така поведінка Отто насправді приховує його власні історії та щирий смуток.

Одного дня поряд оселяється молода пара з двома маленькими доньками та випадково завдає шкоди його поштовій скриньці. З цього моменту життя зазнало змін не тільки для головного героя, але й усієї місцевої громади.

«Завжди кажи «Так»

У центрі сюжету – Карл Аллен, який занурився у сірі будні. Хоч чоловік і працює у творчій сфері, він відчуває як його мотивація та енергія вичерпуються. Герой став апатичний до друзів, через що ті починають хвилюватися. Втім, Карл отримує пропозицію відвідати один семінар, на що несподівано погоджується.

Там Аллен розуміє, що змінити своє життя можна досить легко – варто лише відповідати «так» на всі питання. Після цього заходу чоловік вирішує погоджуватися на всі пропозиції, що стане початком нової для нього пригоди.

«Таємне життя Волтера Мітті»

Волтер Мітті – звичайний офісний працівник, який виконує свою роботу. Кожен його новий день нічим не відрізняється від попереднього, що тільки пригнічує героя. Однак він мріє про нове життя, де всі дії мають сенс. Чоловік закоханий у свою колегу, але заговорити з нею може лише у своїх фантазіях. Одного дня Волтер вирішує втілити власні мрії й бажання у реальність. Мітті вирушає в подорож, яка має повністю змінити його життя.

Якщо ви досі не знаєте, як повернути собі мотивацію працювати й навчатися, обирайте стрічку з переліку та перегляньте її. Ці фільми дозволять забути про всі проблеми, які вас хвилюють.

Раніше Полемика писала про те, які українські фільми зібрали більш як мільйон доларів у прокаті.

Exit mobile version