Як відомо, мікроавтобус з громадянами України прямував у бік перетину кордону в Долгобихові.

Транспортний засіб злетів з дороги і в’їхав у дерево. Дві жінки загинули на місці, 6-річну дитину медики намагалися реанімувати.

Про це повідомляє Полемика з посиланням на повідомлення депутатки Старожуківської сільради Зорянської територіальної громади Наталія Фрейздорф.

У жахливій ДТП у Польщі, яка сталася вранці 19 листопада, загинула 6-річна дівчинка Єва Марчук — донька бійця Сил Оборони з Рівненської області Тараса Марчука. Разом з дівчинкою в мікроавтобусі їхала її мама з меншим братиком. Дівчинку врятувати не вдалось. Жінка з сином зараз знаходяться в лікарні, їхній стан лікарі оцінюють як тяжкий.

«Страшна звістка прийшла в наше село Старожуків, у сім’ю воїна, захисника України Тараса Марчука. У жахливій аварії у Польщі загинула донька Єва, а дружина Юлія та син Ілля перебувають у тяжкому стані, потребують дороговартісного лікування та перевезення тіла дитини із за кордону додому», – розповіла депутатка.

Фрейздорф повідомила, що сім‘я потребує коштів на дороговартісне лікування і перевезення тіла дівчинки з-за кордону додому. Вона додала, що рідні постраждалої родини вже оголосили збір коштів на допомогу мамі та хлопчику.

По теме:  Девушка делала селфи и упала с высоты около 30 метров, ее не спасли

Як відомо, смертельна аварія у Верешині сталася о 04:41 ранку 19 листопада.

Читайте також: окупанти з дрона вдарили по автівці «швидкої» в Бериславі.