Українські хакери вчергове провели успішну атаку на провайдера адміністрації глави Кремля Володимира Путіна.

Про це повідомляє Полемика з посиланням на IT army of Ukraine.

Українські хакери з IT army of Ukraine заявили, що здійснили другу успішну атаку на російського провайдера «АРКАДО Телеком». Зазначається, що цей провайдер забезпечує повний спектр послуг звʼязку для адміністрації Путіна та інших державних служб Росії.

«Не встигли вони повністю відновитися як ми їх приклали знов! Тепер ми вміємо і так. Тільки б потужностей вистачало повертатися до таких цілей і тримати їх подовше. Кличте друзів, ми зможемо зробити більше разом», — наголосили спеціалісти.

Як відомо, «Аркадо Телеком» надає повний спектр послуг звʼязку Адміністрації президента РФ, Федеральній службі охорони, адміністрації Москви та Московської області, Головному управлінню безпеки дорожнього руху, Головному управлінню внутрішніх справ РФ, «Сбербанку».

Варто зазначити, що з початку повномасштабного вторгнення РФ українські IT проводили масовані атаки на сайти великих російських банків, а також держустанов. В результаті атак зупиняли свою роботу сайти Міноборони Росії, Роскомнагляду та Росавіації. Великі та державні (пропагандистські) ЗМІ також не могли працювати через атаки «хакерів».

По теме:  Игорь Николаевич Янковский: «Дети – за мир!»

Нагадаємо, Безуглу рекомендують звільнити з посади заступниці глави Комітету з нацбезпеки.