Site icon Полемика

Вбивство Ірини Фаріон: адвокатка підозрюваного звернула увагу на важливу деталь

Також вона вважає неприпустимим оприлюднення конкретного прізвища та імені підозрюваного у резонансній справі.

Про це пише Полемика з посиланням на заяву Регіни Гусейнової в ефірі «Київ 24».

Що каже адвокатка

«Мені як юристу взагалі незрозуміло, чому ця людина зараз сидить на лаві підсудних. Подивімося, що показали органи дізнання… Я не почула як юрист, як його офіційний адвокат, і у мене є питання… Зрештою, що інкримінують цій особі? Що вона була на місці скоєння злочину? І все? Ми з вами почули хоч один прямий доказ?» — зазначила Гусейнова.

Окрім того, адвокатка вважає неприпустимим оприлюднення імені та прізвища підозрюваного у резонансній справі, адже це викликає дуже багато контроверсійних емоцій.

За її словами, це може призвести до того, що частина суспільства вже винесла власний вирок і вважає молодого чоловіка винним, хоча це ще не доведено судом.

Адвокатка також висловилась щодо нагороди, які отримали  від імені міністра МВС та очільника Нацполіції причетні до розкриття справи. Вона зазначила, що ця інформація її шокувала. 

Водночас вона нагадала, що справа ще не розкрита, а нагородження за виконання обов’язків, що є частиною службових функцій, є неприйнятним.

«Колеги, справу не розкрито. Людину не визнано винною ще. І давати нагороди за те, що поліція робить і мусить робити відповідно до своїх посадових обов’язків, це невеликий нонсенс», — наголосила юристка.

Раніше Полемика писала про те, що відомо про нападника Фаріон та які основні версії розглядає поліція.

Exit mobile version